BondCon: A celebration of bondage
Whipped Ass - Lesbian BDSM - Nominated for Best BDSM Release AVN Awards Show

Comments made by Poezwoef

Date Comment Site
Jan 9, 2014

Lorelei Lee andermaal prachtig, een voorbeeld voor onze jonge meisjes !

TS Pussy Hunters
Jan 6, 2014

De grote Dame, Lorelei Lee, bewijst hier andermaal, haar zeer sterke persoonlijkheid, en ze beheerst, door studie en ervaring, alle technische knepen, om Courtny Tayler, als een geil stuk hoere vlees te laten genieten in alle porieën van haar hete lichaam. Lorelei laat Cortney medogenloos keer op keer klaar komen, op haar prachtige voorbindpenis en met haar uiterst perfecte handen, die de Kut van Courtney volledig in hun bezit nemen.De Pik van die andere grote Pik Dame, Foxy, werkt en mooie en ontroerende i leiding van Lorelei Lee, verder ongenadig af: prachtig zijn haar diepe en van stijl en ritme veranderende lendenstoten, waarmede ze de hoer Courtney verder grondig plat neukt. Een heel mooie scène, waarbij we de drie grote Dames, als voorbeeld voor onze jonge meisjes, hartelijk en diep gemeend feliciteren !

TS Pussy Hunters
Jan 1, 2014

Drie hoogstaande, fantastische Dames, met klasse, en zo mooi klaarkomen, met de apotheose van schietend klaarkomen: Mooi Dames, grote Klasse !

Everything Butt
Dec 11, 2013

Deze opvoering is het mooiste, meest hoogstaande, prachtig erudiete dat ik ooit zag: voor zulke voorstellingen, zo echt en doorleefd, is het abonnement van een gans jaar reeds verworven. Wens deze twee grite Dames veel geluk en ik kijk naar hen op. Dit zijn voorbeelden voor al onze meisjes en dames. Dit zouden ze iedere dag bij het ontwaken moeten zien en ook 's avonds bij het slapen gaan. Het is vol hoogte punten, maar een 4 tal steken er boven uit. 1. De 69 tussen de 51.21 minuut en 55.00u 2. Het magistraal neuken tussen 1.0356 u en 1.0759 3. opnieuw ongeremd neuken tussen 1.08.10 u en 1.10.40 4. nogmaals neuken tussen 01.11.19 en 01.13.21 u. Dezes ublieme hoogtepunten, waarin de erudiete en technisch volmaakte Meesters zich ongeremd en enthusiast klaarschiet over de even sublieme slavin, Justine Joli, zijn overgetelijk: gefeliciteerd, en geef ons nog daarvan ! Poezwoef

Whipped Ass
Dec 11, 2013

Fantastisch proficiat !

Whipped Ass
Nov 21, 2013

Fantastisch mooi film, grote actrices met een hoogstaande eruditie, een voorbeeld voor al onnze meisjes !

Whipped Ass
Nov 20, 2013

Fantastisch

TS Seduction
Nov 20, 2013

Twee heel fijne professionals, gefeliciteerd

TS Seduction
Nov 19, 2013

Heel fijne mensen , heel mooi

TS Seduction
Nov 19, 2013

Dit is perfect, het mooiste en heerlijke wat ik ooit zag: Proficiat Yasmin Lee!

TS Seduction
Nov 9, 2013

The complete professional: Lorrelei Lee !

Whipped Ass
Oct 31, 2013

Heel mooi, echte klasse Dames met klare inzichten en dito duidelijke acties. Niets wordt aan het toeval over gelaten. En onze Lorelee Lei was , samen met de anderen, weer op zijn best: Gefeliciteerd!

Whipped Ass
Oct 29, 2013

Dit is een zeer grote sc�¨ne, al deze Dames getuigen van de allergrootste perfectie. Zij hebben alle 4 volle aandacht voor ieder detail : extreme pijn, drijft de wellust en de wellust beleving op: mis Demarco, schiet zich zelfs klaar: Grote dames met een verfijnde eruditie, ze staan voorbeeld voor al onze Dames en meisjes. Ik kan ze de dagelijkse studie van deze prachtige voorbeelden, waar eenieder diep gelukkig is en zijn prestaties zonder rem volhoutd, iederen zich echt volledig kan uitleven, mooi hoe miss Demarco gebroken wordt en dan alleen nog maar klaarkomt als een echte diepe geile kuthoer, wat ze enthousiast voortdurend uischreeuwt van Genot en Wellust ! PROFICIAT 88

Whipped Ass
Oct 28, 2013

Heel, heel mooi!

Whipped Ass
Oct 26, 2013

Weinig of geen Kink!

TS Pussy Hunters